Saltar al contenido

Termes i condicions

Això és la lletra petita de qualsevol contracte, però no volem que hi hagi malentesos així que si us plau llegeix-los i si tens algun dubte contacta amb nosaltres i gustosament us aclarirem els dubtes.

Domini i allotjament

Necessitaràs un domini o nom per la teva pàgina web i un hosting on tenir allotjada la web.

Si creus que aquí ja t’estem complicant, deixa’ns a les nostres mans la contractació i configuració.

El domini i el hosting és un gasto anual i no s’inclou al pressupost a no ser que agafis la tarifa de manteniment que no t’has de preocupar de res.

Nosaltres recomanem pel hosting webempresa o siteground

Contingut

M’has d’enviar via Dropbox, Drive o Correu electrònic tot el material que vols que surti a la teva web com logos, textes, traduccions, imatges, vídeos, documents…

En cas que no els tinguis, t’ajudaré a buscar, comprar o contractar qualsevol dels continguts si fos necessari.

Modificacions

Una vegada el projecte estigui finalitzat i ens fiquem amb els detalls, farem un màxim de 3 revisions de cada apartat si fos necessari.

Si et falta contingut per què encara no te l’han enviat, m’ho comuniques i t’ho afegirem una vegada ho rebis sense problema.

Llicencies i plugins

Si fos necessari la compra d’algun plugin per alguna funcionalitat especial que volguessis afegir t’ho comunicaria i l’hauries de pagar a part.

Una vegada acabat el projecte et passaria les dades dels plugins, doncs les hauràs de tenir per poder rebre actualitzacions i evitar problemes de funcionament i seguretat a la teva web.

Confidencialitat

Tota la informació que rebem, textes, imatges, usuaris, contrasenyes…, es tractarà de manera confidencial, i mai serà cedida a tercers.

Propietat intelectual

Farem tot el possible per a que la teva web cumpleixi els requisits legals de propietat intelectual.

Però tú, com a propietari de la web, ets el responsable final de tot el contingut de la web.

Duració del projecte

La duració o timing del projecte dependrà del tipus de projecte.

Normalment triguem de 7 a 15 dies una vegada hem rebut tot el contingut de la web.

Responsabilitat

Somdigitals.cat s’eximeix la responsabilitat de qualsevol mal funcionament del servei del hosting, aunque ajudarem tot el possible per resoldre qualsevol problema.

Una vegada entregada la web al client nosaltres no ens farem responsables de qualsevol canvi o modificació que nosaltres no fem a la web.

Pagaments

El pagament es podrà fer des de Paypal o mitjançant transferència bancària i es realitzarà abans de la contractació del projecte.

Podrem fer reserva data de calendari previ pagament del 50% del projecte i es ompletara el pago abans de la realització del mateix.

Cancelació

Una vegada acceptat el projecte i rebut el primer 50% del pressupost, que prohibida la seva cancelació, donat que se li ha donat preferència sobre altres projectes.

Si el client decideix no fer el projecte amb nosaltres no es farà la devolució del pagament.

Privacitat

Segons la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les teves dades personals seran incorporats a un fitxer automatitzat que es troba inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Les dades recolllides podran ser utilitzades per:

  • tramitar les sol·licituts, encàrrecs o peticions de servei que es facin a travès del portal web, telèfon o altres mitjans.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Enviament del newsletter o notícies de la web.
  • Enviament de comunicacions comercials o/o publicitàries per correu electrònic, telèfons, xarxes socials o qualsevol altre tipus de mitjà de comunicació.

Les dades recollides mai seran cedides a tercers.

Podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d’accès, rectificació, cancelació, informació i oposició, enviant una sol·licitud, junt amb una còpia del teu dni a:

  • Correu electrònic: somdigitalscat@gmail.com
  • Correu: C/ Comtes d’Urgell 25, 4,2. 25004 Lleida.

Si vols donar-te de baixa dels butlletins trovaràs un enllaç a cada correu electrònic.

Legalitat

Els acords entre les dos parts es sotmeten a la legislació espanyola.