Saltar al contenido

QUI SOM

Aquí esperes saber qui som i quin currículum tenim i…  en comptes d’això t’explicaré altra cosa… el que volem ser cada dia, la nostra fórmula, el valor de somdigitals: 

v = (c+h)x a

on v= és el nostre valor, c=coneixements, h=habilitat, a=actitud.

Nosaltres dins d’uns coneixements i unes habilitats que s’han de tenir, donem molta importància a l’actitud, per què l’actitud multiplica en la nostra fòrmula!!. Així que cada dia provem a ser una mica millor persona per a que la teva experiència amb somdigitals sigui positiva.Versió 2

De totes maneres ara que ja ens coneixeu una mica més també us explicarem el que ens motiva… com vam començar… i el que busquem de tot això…

SomDigitals.cat neix a Lleida, al 2013. Amb l’ànsia d’aprendre i poder plasmar els nostres coneixements al món digital.

Actualment, 2016, hem après tant!, i continuem aprenent!, en cada projecte que fem, que provem… i ha arribat el moment que no ens ho podem quedar  per nosaltres i volem compartir-ho. Com? Molt fàcil, obrint les portes als projectes dels altres.

Per que tenim molt a compartir i a contar. Per que som inquiets, competitius, per que ens agraden els reptes i ara tenim ganes de compartir amb vosaltres la nostra experiència i també volem aprendre de vosaltres. I us preguntareu, i ara? per què? doncs estem enganxats als somriures,  ens encanta veure el somriure d’un client satisfet, i aquest somriure enganxa. I sempre en vols veure més.

Ahhh! se m’oblidava, no t’he contat com tractem cada projecte… doncs… el teu projecte per nosaltres és únic, l’estudiarem i el desenvoluparem a mida, i el més important… nosaltres el tractem com si fos nostre.

Així que diga’ns qué vols que fem per tú en el següent formulari de contacte.

Us esperem! 😉

Nom (obligatori)

Adreça de correu electrònic (obligatori)

Telèfon de contacte (si vols que el contacte el fem per correu electrònic no el possis)

Assumpte

Què ens vols preguntar? Quin dubte tens? Què podem fer per tú