Saltar al contenido

Community Manager Lleida

23 milions, 5 milions i 13 milions d’usuaris es troben a Facebook, Twitter i Instagram a l’Estat Espanyol. Prop de 5 milions de persones participen d’alguna d’elles a Catalunya. Els serveis de Community Manager a Lleida de somdigitals et seran de gran utilitat si no vols girar l’esquena a aquesta realitat i aprofitar-la directament al teu negoci.

Quin és el teu públic objectiu? A quines xarxes socials es troba? Quins són els seus interessos i quins missatges esperen escoltar? Aquestes són preguntes que t’has de plantejar si vols maximitzar els teus resultats a tots els canals possibles. Dit clarament, comptar amb un Community Manager a Lleida per gestionar les teves xarxes socials pot millorar directament la teva reputació, online i augmentar el teu volum de negoci.

Per què necessito un Community Manager a Lleida?

No tots els tipus de negocis, projectes, entitats o empreses necessiten el mateix tipus de serveis de Community Manager a Lleida, però tots se’n poden veure beneficiats. Les millores són moltes, però algunes d’aquestes són les més destacades:

 • Augmenta la teva visibilitat: Milions de persones es troben a les xarxes socials, dels quals milers d’ells poden ser el teu públic objectiu. Emetre els missatges adequats amb les estratègies adequades pot ser clau, i fer-ho de forma creativa pot fer que la teva activitat es dispari.
 • Fidelitza els teus clients: Amb un Community Manager a Lleida pots respondre els dubtes dels teus seguidors de forma instantània. Pots donar una opció d’opinar a la teva audiència, respondre els seus dubtes o fet tot allò que entri a la teva imaginació per tal de fidelitzar amb ells.
 • Obté dades de la teva audiència: No només donaràs una opció al teu públic d’expressar la seva opinió. També tens una opció perfecte d’analitzar què funciona, què no, i obrir noves dades de negoci.
 • Dona una resposta ràpida: Si hi ha qualsevol problema o amenaça per a la reputació del teu negoci, les xarxes socials són una arma de doble fil. D’una banda, hi haurà un altaveu per a qualsevol queixa o polèmica, però també per donar-hi resposta. Qui et vulgui criticar, estarà a les xarxes socials, deixaràs via lliure?
 • Segmenta els teus missatges: Tan a nivell orgànic com sobretot publicitari, la gestió de les xarxes socials pot millorar radicalment el teu abast de forma quantitativa però també qualitativa. Podràs conèixer els interessos i perfil demogràfic de la teva audiència, així com quin interès té pel teu contingut.

Amb els nostres serveis de Community Manager a Lleida, t’acompanyem de forma integral en tot el procés. T’acompanyem en la definició d’objectius, desenvolupament d’estratègies i assessorament genèric, així com la compaginació amb altres àmbits del Marketing Digital com el SEO o el SEM.

Què farà el meu Community Manager a Lleida?

Un Community Manager és l’encarregat de gestionar (i si cal crear) les xarxes socials per al teu projecte. Les tasques que realitzarà el teu Community Manager a Lleida personal estaran orientades a millorar la teva imatge, abast i reputació a les xarxes socials, sempre en contacte constant amb tu per definir de forma clara les prioritats. Aquestes són, a grans trets, les tasques a realitzar:

 • Creació de contingut: És la funció bàsica però no única del Community Manager a Lleida i a tot arreu. Crear contingut atractiu a les xarxes socials, però també fora d’elles. Editar material gràfic, copys i textos atractius per captivar a la teva audiència. També continguts per al blog o la teva web, de forma que es relacionarà amb altres àmbits del Marketing Digital, com el SEO, el Disseny gràfic etc.
 • Analítica: El teu Community Manager a Lleida de somdigitals exprimirà tot el suc a les xarxes socials. Els missatges no cauran en fons buit, ja que les publicacions et serviran per saber com millorar els propers missatges, saber si les teves estratègies funcionen, en definitiva. Alhora, t’ajudarà a definir noves línies de treball, tant fora com dins de les xarxes.
 • Contacte constant amb els clients o públic: Amb aquesta eina, podràs resoldre els dubtes de l’audiència, fer una atenció al client àgil i atraure nous públics.
 • Definició d’objectius: El teu Community Manager a Lleida no només executarà de forma excel·lent, també t’ajudarà en gran mesura en la planificació de continguts, definició de públics objectius i, en definitiva, estratègies comercials, si així ho precises.
 • Definició de llibre d’estil: No només tindràs missatges i contingut gràfic de qualitat. També t’ajudarem en la definició de línies mestres, per tal que l gestió dels canals de comunicació sigui més efectiu en el teu dia a dia.
 • Campanyes de xarxes socials: Les campanyes a les xarxes socials són una oportunitat perfecte per augmentar la teva visibilitat de forma ràpida i exponencial. Algú millor que el teu Community Manager a Lleida per desenvolupar-les i gestionar-les?

El teu públic objectiu no marxarà de les xarxes socials (al contrari hi anirà més encara). Seguiran tenint dubtes i exposant queixes i òbviament la teva competència hi emetrà els seus missatges. Ara està a les teves mans ocupar aquests segments o deixar-los buits. Encara que buits mai estaran indefinidament, perquè algú els ocuparà. T’acompanyem?