Saltar al contenido

Agència Google Ads (Adwords)

Milers de persones estan buscant serveis com els teus a Internet. Alhora, una part important de tot aquest públic navega per pàgines de temàtiques relacionades amb els teus serveis o productes. Els serveis d’Adwords a Lleida de somdigitals són exactament el que necessites per arribar a totes aquestes persones i impactar-les amb els missatges indicats.

Deixaries que tots aquests futurs clients no veiessin el teu aparador? Deixaries passar l’opció d’oferir una roda de recanvi a algú que se li acabi de punxar? Si la resposta és no, necessites els serveis d’Adwords a Lleida, amb experts en publicitat als motors de cerca certificats i Partners de Google.

Quins serveis inclou Adwords a Lleida?

El món del Marketing Digital ofereix milers de possibilitats, però dins de la publicitat PPC les opcions són múltiples també. Què m’ofereixen els serveis d’Adwords a Lleida?

  • Anuncis a la xarxa de cerca de Google: És el tipus de publicitat digital mes famosa. Podràs impactar a les persones que busquin serveis com els que ofereixes, però a diferencia del posicionament orgànic, serà de forma instantània, encara que pagant pels ‘clicks’.
  • Campanyes de Display: Impacta amb banners a persones que naveguen per pàgines que t’interessin. El gran benefici respecte un cartell enmig del carrer és que podràs definir a quins perfils vols arribar, en quin tipus de pàgines vols aparèixer i també a qui no et vols publicitar.
  • Remarketing o retargeting: T’ha passat mai que busques informació de bicicletes i t’apareix informació sobre ciclisme a tot arreu. Ara et toca passar a l’altra banda gràcies als serveis d’Adwords a Lleida.
  • Campanyes de Youtube: Amb un funcionament similar a les campanyes de display, podràs impactar als canals o vídeos de Youtube amb els teus millors vídeos promocionals.

Amb els serveis d’Adwords a Lleida de somdigitals, t’acompanyarem des del principi. Definirem amb tu les objectius de les campanyes, estudiarem les paraules clau o públic objectiu a qui impactar per garantir l’èxit des de la base. A partir d’aquí, dissenyarem els millors continguts gràfics i de text per captivar a la teva futura audiència.

Oblidat de fer publicitat per fer publicitat, amb els serveis d’Adwords de somdigitals podràs saber com s’ha invertit fins a l’últim cèntim del teu pressupost. Amb aquestes dades, podrem modificar les inversions en Adwords setmana a setmana per optimitzar-les al màxim, de forma que en trauràs el màxim rendiment.

Avantatges dels serveis d’Adwords a Lleida

Fer publicitat a Adwords a Lleida o a qualsevol altre lloc té múltiples possibilitats i funcions, però sobretot molts avantatges que no hauries de desaprofitar:

  • Millora la teva visibilitat: Augmentaràs de forma exponencial la teva visibilitat, i per tant el teu volum de negoci o engagement per als teus projectes. A més, el tràfic que aconseguiràs serà de màxima qualitat, perquè podràs arribar al teu públic objectiu.
  • Paga per clic: Pagaràs exactament per cada clic. Si les campanyes d’Adwords a Lleida no aconsegueixen el seu objectiu, no gastaràs a fons buit. Només baixarà el teu pressupost si aconsegueixes el teu objectiu.
  • Nota de qualitat màxima: L’avantatge de les campanyes de PPC és que no és una subhasta pur, on guanya qui té més diners. Amb els serveis de somdigitals, aconseguirem maximitzar la nota de qualitat, la qual cosa permetrà que obtinguis grans resultats, encara que el teu pressupost no sigui sempre el més alt.
  • Segmentació acurada: No mataràs mosques a canonades. Podràs segmentar el públic objectiu per termes de cerca, gustos, edat, horaris de navegació, i podràs testejar campanyes per a diferents grups.
  • Fidelitza el teu públic: Gràcies a estratègies com el Remarketing, podràs reimpactar persones que hagin visitat prèviament la teva pàgina web. Això no només multiplicarà exponencialment les teves opcions d’aconseguir una conversió, sinó que també podràs fidelitzar el teu públic.
  • Reports exactes i màxim ROI: Amb els serveis d’Adwords a Lleida de somdigitals, podràs saber exactament com han funcionat les teves campanyes. Amb números i dades ben explicats. Les opcions es multipliquen, podràs fer testos A/B amb diferents tipus de públics, veure quin funciona millor, quan et costa cada clic i/o conversió i prendre decisions precises. Sabràs què et genera cada cèntim que pagues.

Les opcions del Marketing Digital són molt àmplies, però dins de la publicitat de pagament també. No estar present en aquest àmbit no és una opció, ja que el públic no hi marxarà ni la teva competència tampoc. Però les opcions i la complexitat és tan gran, que passar-hi de puntetes és un gran risc.

Amb somdigitals, podràs comptar amb experts en publicitat de pagament certificats per Google, però també amb un equip multidisciplinari avançat en disseny i altres àmbits. Disposaràs de màxima qualitat i professionalitat en un nínxol de mercat cada cop amb més presència i més competitivitat, per fer enlairar els teus projectes i/o negocis. Vols comptar amb el nostre suport?